Rengöring i hemmet

Skinande tänder hemma

Alla vill väl ha skinande tänder och tänderna är verkligen något som vi lägger märke till hos folk. När någon har fina tänder så blir leendet allt som oftast fint och ett leende skänker värme och lugn. För att undvika att få missfärgade tänder så bör du ta det lugnt med rökning, kaffe och te. Alla de tre sakerna missfärgar dina tänder och ger en gulnad färg. Det kan hända ändå att tänderna bli något gula och i sådana fall vill du säkert fixa det. Det går att göra på en klinik men det är oftast dyrt och det är värt att testa att göra det själv hemma först. Det finns massivs av olika kit att köpa som är prisvärda.

Apotek eller nätet

Du kan köpa tandblekningskit både hemma och på apoteket. Ibland till och med i andra varuhus men det är oftast dessa två som rekommenderas för att det ska bli rätt. Nätet är absolut billigast men det kan skifta i kvalitet så var lite försiktig. Internet är fullt av folk som försöker tjäna pengar och kanske inte alltid på hederliga sätt och tandblekning hos https://tandblekningbutiken.se/ är inte förskonat från dåliga produkter. Så se till att köpa något som inte är det absolut billigaste, det är antagligen inte bra. Ska du stoppa in det i din kropp så vill du ha lite kvalitet.

Det mest använda sättet att bleka tänderna hemma är att köpa hem ett kit som består av en blekningspasta och en bettskena. Denna bettskena ska du först forma till din mun. Det gör du genom att låta den ligga i varmt vatten utan att den kokar och sedan så lägger du in den i munnen och biter ihop. Se till att den inte är allt för varm för då kommer du bränna dig. Sedan ska du bita ihop tills dess att skenan har stelnat och då är den formad efter dina tänder. Då kan du lägga på lite blekningspasta, antingen på skenan eller direkt på tänderna och sedan in i munnen. Hur länge du ska ha munnen stängd varierar från produkt till produkt så kolla på paketet.

Det är också relativt vanligt med remsor och andra produkter från Dentway som gör dina tänder vita. Dessa ska klistras på dina tänder och vara kvar där en viss tid för att senare dras bort. Det behöver alltid göras ett par gånger, beroende på önskat resultat och hur missfärgade de är när du börjar. Lycka till!